Lasagnette

* Knorr -Lasagnettepakkaus
* 700 g jauhelihaa
* suolaa
* pippurirouhetta
* valkosipulirouhetta
* oreganoa
* 3 dl maitoa
* 6 dl vettä
* juustoraastetta

Paistoin jauhelihat kasarissa, johon laitoin myös mausteet. Kypsän jauhelihan joukkoon kaadoin veden ja maidon, ja annoin kiehua hetken sekoittaen.
Uunivuoan voitelin ja heitin pastalastut sinne (jos tekee reilumman kokoiseen vuokaan näistä Knorrin lasagnettetarpeista, niin kannattaa hommata kaksi pakkausta; pastalastuja on yhdessä pakkauksessa todella heppoisesti..). Kaadoin kasarissa tekemäni kastikkeen vuokaan ja sekoitin koko hässäkän. Lopuksi ripottelin reilusti juustoraastetta päälle, ja laitoin 200 asteiseen uuniin noin 35 minuutiksi.

2130742.jpg